Sparģeļi ar mocarellu

  • Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Sparģeļi
     250 g
  • Ķirštomātiņi
     250 g
  • Mini mocarella
     125 g
  • Svaigs baziliks
     2 ēdamk.
  • Svaigi pētersīļi
     2 ēdamk.
  • Rīvēta citronu miziņa
     1 ēdamk.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Citronu sula
     2 ēdamk.
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Pipari
     1 šķipsniņa (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā uzvāri ūdeni ar sāli.
Sparģeļus pievieno verdošam ūdenim un vāri 3-4 minūtes.
Kad sparģeli gatavi, tos noskalo ar aukstu ūdeni un nosusini.
Mazā bļodiņā sajauc smalki sakapātu baziliku, pētersīļus, sarīvētu citrona miziņu un ķiploku, kas izspiests caur ķiplokspiedi.
Sparģeļus kārto uz šķīvja, pa virsu liec uz pusēm sagrieztus tomātiņus un mocarellas bumbiņas.
Apslaki ar citronu sulu, olīveļļu un pa virsu uzkaisi zaļumus.
Pārber ar sāli un maltiem pipariem.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kartupeļu un siera sacepums

1h 30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Biešu pasta

10min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.