Sparģeļi ar mocarellu

  • Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Sparģeļi
     250 g
  • Ķirštomātiņi
     250 g
  • Mini mocarella
     125 g
  • Svaigs baziliks
     2 ēdamk.
  • Svaigi pētersīļi
     2 ēdamk.
  • Rīvēta citronu miziņa
     1 ēdamk.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Citronu sula
     2 ēdamk.
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Pipari
     1 šķipsniņa (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sparģeļi ar mocarellu

Katlā uzvāri ūdeni ar sāli.
Sparģeļus pievieno verdošam ūdenim un vāri 3-4 minūtes.
Kad sparģeli gatavi, tos noskalo ar aukstu ūdeni un nosusini.
Mazā bļodiņā sajauc smalki sakapātu baziliku, pētersīļus, sarīvētu citrona miziņu un ķiploku, kas izspiests caur ķiplokspiedi.
Sparģeļus kārto uz šķīvja, pa virsu liec uz pusēm sagrieztus tomātiņus un mocarellas bumbiņas.
Apslaki ar citronu sulu, olīveļļu un pa virsu uzkaisi zaļumus.
Pārber ar sāli un maltiem pipariem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes