Steiks ar fritētiem saldajiem kartupeļiem un mērci

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Steiks ar fritētiem saldajiem kartupeļiem un mērci
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Liellopa steiks Selection by Rimi
     200 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Mērce BBQ
     1 Ēdamkarote
  • Saldais kartupelis
     1 Gabali
  • Eļļa
      fritēšanai
  • Medus-sinepju mērce Hellmann's
     2 Ēdamkarote
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Noskalo kartupeli un sagriez strēmelēs.

180 grādos sakarsētas eļļas fritē kartupeļus, līdz tie kļūst zeltaini brūni.

Steiku ierīvē ar eļļu un uz sakarsētas grilpannas cep 1-2 min. no katras puses.

Apsmērē ar BBQ mērci un sagriez strēmelēs.

Pasniedz kopā ar fritētajiem kartupeļiem un medus-sinepju mērci.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti