Sulīgā palija sāls garozā

  • Gatavošana 55min
  • Viegli
Sulīgā palija sāls garozā
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Palija
     700 g
  • Sāls
     1 kg
  • Olas baltums
     3 gab.
  • Sviests
     2 ēdamk.
  • Timiāns
      2 zariņi

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sāls garoza, cepot ēdienu cepeškrāsnī, palīdz saglabāt tā sulīgumu. Izmēģini!

Sakarsē cepeškrāsni 180 grādus karstu.

Olas baltumus sajauc ar sāli.

1/3 sāls masas izber uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.

Pa virsu liec palijas, katrai vēderā liec 1 ēd.k. sviesta un 1 timiāna zariņu.

Pārklāj ar atlikušo sāls masu un liec cepeškrāsnī cepties uz 45 minūtēm.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli

Biešu pasta

10min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Jāņu mērces

5min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.