Sulīgā palija sāls garozā

  • Gatavošana 55min
  • Viegli
Sulīgā palija sāls garozā
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Palija
     700 g
  • Sāls
     1 kg
  • Olas baltums
     3 gab.
  • Sviests
     2 ēdamk.
  • Timiāns
      2 zariņi

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sāls garoza, cepot ēdienu cepeškrāsnī, palīdz saglabāt tā sulīgumu. Izmēģini!

Sakarsē cepeškrāsni 180 grādus karstu.

Olas baltumus sajauc ar sāli.

1/3 sāls masas izber uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.

Pa virsu liec palijas, katrai vēderā liec 1 ēd.k. sviesta un 1 timiāna zariņu.

Pārklāj ar atlikušo sāls masu un liec cepeškrāsnī cepties uz 45 minūtēm.

Saistītās receptes

Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti

Kraukšķīgā vista

30min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti

Kartupeļu sacepums

1h 30min • Viegli
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes