Sulīgā palija sāls garozā

  • Gatavošana 55min
  • Viegli
Sulīgā palija sāls garozā
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Palija
     700 g
  • Sāls
     1 kg
  • Olas baltums
     3 gab.
  • Sviests
     2 Ēdamkarote
  • Timiāns
      2 zariņi

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sāls garoza, cepot ēdienu cepeškrāsnī, palīdz saglabāt tā sulīgumu. Izmēģini!

Sakarsē cepeškrāsni 180 grādus karstu.

Olas baltumus sajauc ar sāli.

1/3 sāls masas izber uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.

Pa virsu liec palijas, katrai vēderā liec 1 ēd.k. sviesta un 1 timiāna zariņu.

Pārklāj ar atlikušo sāls masu un liec cepeškrāsnī cepties uz 45 minūtēm.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Gandrīz ideālu vakariņu uzkoda

4h 45min • Vidēji grūti

Tomātu pīrāgs

1h 55min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Svaiga pasta ar pīles ragū

5h 40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes