Svētdienas pica

  • Gatavošana 2h
  • Viegli
Svētdienas pica
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Mīkla

  • Kviešu milti
     300 g
  • Silts ūdens
     180 ml
  • Raugs
     6 g
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Cukurs
     0.5 tējk.

Pildījums

  • Tomātu mērce
     150 g
  • Siers
     200 g
  • Rukola
     50 g
  • Garneles
     50 g
  • Cietais siers
     20 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Gatavo mīklu (to var sagatavot pa dienu, ļaut uzrūgt un ielikt ledusskapī): sajauc raugu ar siltu ūdeni, ļauj tam 10 minūtes atdzīvoties.

Tad pievieno miltus, cukuru un sāli, samīci mīklu un atstāj uzrūgt vismaz 1 stundu.

Izmīci mīklu otrreiz.

Izveido vienu vai vairākas picu sagataves – klaipiņus.

Ļauj uzrūgt vēl 30 minūtes.

 

Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem.

Sieru sarīvē, garneles sagriez mazākos gabaliņos.

Izrullē mīklu vēlamajā formā, apsmērē ar tomātu mērci, liec pavisam nedaudz siera, tad garneles, virsū atkal sieru un cep cepeškrāsns apakšējā plauktā 12-15 minūtes, līdz pica zeltaina.

Pārkaisi ar rukolu un pievieno cieto sieru.

 

Ja tev mājās ir gaļa un dārzeņi, droši vari likt uz picas arī tos!

Līdzīgas receptes

Biešu pasta

10min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Pica Capriciosa

15min • Viegli

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).