Sviesta ķirbja biezeņzupa

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Sviesta ķirbja biezeņzupa
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Sviests
     50 g
  • Ķirbis sviesta
     700 g
  • Sīpoli Šalotes
     2 gabali
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Ingvers
     1 ēdamk.
  • Čili pipars
      0.5 gab.
  • Vistas buljons
     1 L
  • Saldais krējums
     250 ml

Dekors

  • Zaļumi
      pēc izvēles
  • Ķirbju sēklas
      pēc izvēles

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sviestā sautē sīpolu un ķiploka gabaliņus, pievieno rīvētu svaigu ingveru un sagrieztu notīrītā ķirbja mīkstumu.

Pēc garšas pievieno sagrieztu čili.

Pielej buljonu un vāri, līdz ķirbis sāk izjukt.

Sablendē zupu un liec sildīties, pievienojot saldo krējumu.

 

Pasniedz, pārkaisot ar zaļumiem un ķirbju sēklām, pa saujai uz katras porcijas.

Saistītās receptes

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli

Baklažānu un tomātu sacepums

55min • Vidēji grūti

Risoto ar dārzeņiem

35min • Vidēji grūti

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes