Sviesta ķirbja biezeņzupa

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Sviesta ķirbja biezeņzupa
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Sviests
     50 g
  • Ķirbis sviesta
     700 g
  • Sīpoli Šalotes
     2 gabali
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Ingvers
     1 ēdamk.
  • Čili pipars
      0.5 gab.
  • Vistas buljons
     1 L
  • Saldais krējums
     250 ml

Dekors

  • Zaļumi
      pēc izvēles
  • Ķirbju sēklas
      pēc izvēles

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sviestā sautē sīpolu un ķiploka gabaliņus, pievieno rīvētu svaigu ingveru un sagrieztu notīrītā ķirbja mīkstumu.

Pēc garšas pievieno sagrieztu čili.

Pielej buljonu un vāri, līdz ķirbis sāk izjukt.

Sablendē zupu un liec sildīties, pievienojot saldo krējumu.

 

Pasniedz, pārkaisot ar zaļumiem un ķirbju sēklām, pa saujai uz katras porcijas.

Līdzīgas receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kartupeļu un siera sacepums

1h 30min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).