Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Sviests50 g
-
Ķirbis sviesta700 g
-
Sīpoli Šalotes2 gabali
-
Ķiploks3 daiva (-s)
-
Ingvers1 Ēdamkarote
-
Čili pipars0.5 gab.
-
Vistas buljons1 L
-
Saldais krējums250 ml
Dekors
-
Zaļumipēc izvēles
-
Ķirbju sēklaspēc izvēles
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sviestā sautē sīpolu un ķiploka gabaliņus, pievieno rīvētu svaigu ingveru un sagrieztu notīrītā ķirbja mīkstumu.
Pēc garšas pievieno sagrieztu čili.
Pielej buljonu un vāri, līdz ķirbis sāk izjukt.
Sablendē zupu un liec sildīties, pievienojot saldo krējumu.
Pasniedz, pārkaisot ar zaļumiem un ķirbju sēklām, pa saujai uz katras porcijas.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize