Sastāvdaļas
-
Kartupeļu Gnocchi (ņoki) Rimi300 g
-
Bio buljons1 kubiņš
-
Bioloģiskais sviests60 g
-
Olīveļļa1 ēdamk.
-
Eko burkāni2 gab.
-
Ķiploki2 daiva (-s)
-
Sīpols1 gab.
-
Baklažāns1 gabali
-
Pākšu pupiņas100 g
-
Spāņu garšvielu maisījums1 tējk.
-
Sālspēc garšas
-
Baltvīns50 ml
-
Pētersīļi1 bunte (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzvāri ūdeni ar buljona kubiņu un tajā novāri ņoki, kā norādīts uz iepakojuma.
Sagriez visus dārzeņus mazos kubiņos.
Pannā sviestā sāc sautēt burkānus ar sīpoliem.
Tad pievieno baklažānu, pākšu pupiņas un ķiploku.
Kad dārzeņi ieguvuši zeltainu nokrāsu, pievieno vīnu un sāli.
Notvaicē un nogaršo cietos dārzeņus.
Ja tie vēl liekas par cietu, pannā pielej nedaudz buljona no ņoki katla un pavāri.
Dārzeņiem pievieno ņoki un smalki sakapātus pētersīļus.
Visu apmaisi, un, ja nepieciešams, pievieno vēl sāli.
Pasniedz siltu.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.