Sviestā sautēti dārzeņi ar kartupeļu ņoki

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Sviestā sautēti dārzeņi ar kartupeļu ņoki
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Kartupeļu Gnocchi (ņoki) Rimi
     300 g
  • Bio buljons
      1 kubiņš
  • Bioloģiskais sviests
     60 g
  • Olīveļļa
     1 ēdamk.
  • Eko burkāni
     2 gab.
  • Ķiploki
     2 daiva (-s)
  • Sīpols
     1 gab.
  • Baklažāns
     1 gabali
  • Pākšu pupiņas
     100 g
  • Spāņu garšvielu maisījums
     1 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Baltvīns
     50 ml
  • Pētersīļi
     1 bunte (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzvāri ūdeni ar buljona kubiņu un tajā novāri ņoki, kā norādīts uz iepakojuma.
Sagriez visus dārzeņus mazos kubiņos.
Pannā sviestā sāc sautēt burkānus ar sīpoliem.
Tad pievieno baklažānu, pākšu pupiņas un ķiploku.
Kad dārzeņi ieguvuši zeltainu nokrāsu, pievieno vīnu un sāli.
Notvaicē un nogaršo cietos dārzeņus.
Ja tie vēl liekas par cietu, pannā pielej nedaudz buljona no ņoki katla un pavāri.
Dārzeņiem pievieno ņoki un smalki sakapātus pētersīļus.
Visu apmaisi, un, ja nepieciešams, pievieno vēl sāli.
Pasniedz siltu.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risotto ar pikšu

1h • Viegli