Tako ar cūkgaļu

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Tako ar cūkgaļu

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas kakla karbonāde
     400 g
  • Garšviela Meksikas Selection by Rimi
     5 g
  • Olīveļļa ar citronu Selection by Rimi
     4 ēdamk.
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.
  • Ābolu etiķis
     100 ml
  • Oregano (raudene)
     1 tējk.
  • Skābais krējums
     100 g
  • Kviešu tortiljas
     4 gabali
  • Koriands
     1 bunte (-s)
  • Laims
     1 gab.
  • Mērce Santa Maria BBQ Chipotle
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sagriez gaļu palielos kubiņos (apmēram īkšķa biezumā), pievieno garšvielu maisījumu. 

Uz pannas stipri uzkarsē 4 karotes olīveļļas un tajā apcep sagriezto gaļu, līdz tā kļūst brūna. 

Bļodā sagriez sīpolus plānās ripiņās, aplej ar ābolu etiķi, pievieno oregano un samaisi. 

Atsevišķā pannā uzsildi tortiljas, kuras pildi ar iepriekš sagatavoto gaļu un marinētajiem sīpoliem. 

Pasniedz ar skābo krējumu, BBQ mērci, koriandru un laima šķēlītēm.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli

3 marinādes gaļai

2h • Viegli

Brusketas

15min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.