Tako ar cūkgaļu

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Tako ar cūkgaļu

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas kakla karbonāde
     400 g
  • Garšviela Meksikas Selection by Rimi
     5 g
  • Olīveļļa ar citronu Selection by Rimi
     4 Ēdamkarote
  • Sarkanais sīpols
     1 gabali
  • Ābolu etiķis
     100 ml
  • Oregano (raudene)
     1 Tējkarotes
  • Skābais krējums
     100 g
  • Kviešu tortiljas
     4 gabali
  • Koriands
     1 bunte (-s)
  • Laims
     1 gabali
  • Mērce Santa Maria BBQ Chipotle
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez gaļu palielos kubiņos (apmēram īkšķa biezumā), pievieno garšvielu maisījumu. 

Uz pannas stipri uzkarsē 4 karotes olīveļļas un tajā apcep sagriezto gaļu, līdz tā kļūst brūna. 

Bļodā sagriez sīpolus plānās ripiņās, aplej ar ābolu etiķi, pievieno oregano un samaisi. 

Atsevišķā pannā uzsildi tortiljas, kuras pildi ar iepriekš sagatavoto gaļu un marinētajiem sīpoliem. 

Pasniedz ar skābo krējumu, BBQ mērci, koriandru un laima šķēlītēm.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Jērs rozmarīnā

3h 30min • Viegli