Tako ar cūkgaļu

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Tako ar cūkgaļu

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas kakla karbonāde
     400 g
  • Garšviela Meksikas Selection by Rimi
     5 g
  • Olīveļļa ar citronu Selection by Rimi
     4 ēdamk.
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.
  • Ābolu etiķis
     100 ml
  • Oregano (raudene)
     1 tējk.
  • Skābais krējums
     100 g
  • Kviešu tortiljas
     4 gabali
  • Koriands
     1 bunte (-s)
  • Laims
     1 gab.
  • Mērce Santa Maria BBQ Chipotle
      pasniegšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez gaļu palielos kubiņos (apmēram īkšķa biezumā), pievieno garšvielu maisījumu. 

Uz pannas stipri uzkarsē 4 karotes olīveļļas un tajā apcep sagriezto gaļu, līdz tā kļūst brūna. 

Bļodā sagriez sīpolus plānās ripiņās, aplej ar ābolu etiķi, pievieno oregano un samaisi. 

Atsevišķā pannā uzsildi tortiljas, kuras pildi ar iepriekš sagatavoto gaļu un marinētajiem sīpoliem. 

Pasniedz ar skābo krējumu, BBQ mērci, koriandru un laima šķēlītēm.

Līdzīgas receptes

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Gruboto ar jūras veltēm

1h • Vidēji grūti