Tako pīrāgs ar mini tomātiem

  • Gatavošana 45min
  • Vidēji grūti
Tako pīrāgs ar mini tomātiem

Sastāvdaļas

  • Konservēta kukurūza
     340 g
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.
  • Pastas mērce ar ķiplokiem
     390 g
  • Tako garšvielas
     28 g
  • Vegānu maltā gaļa
     300 g
  • Svaiga pīrāga mīkla (vēlams, pilngraudu)
     250 g
  • Rīvēts augu izcelsmes siers
     150 g
  • Mini tomāti
     350 g
  • Salātgalva
     1 gab.
  • Mini gurķi
     250 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nedēļa nebūs izdevusies, ja kaut reizi nenogaršosiet tako! Piedāvājam vegānisku tako pīrāgu, ko pagatavo no jau gatavas mīklas. Jums tikai jāieklāj mīkla formā un jāuzlej pildījums. Baudiet pīrāgu ar svaigiem salātiem un mini tomātiem!
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C temperatūrai.

Notecini kukurūzu.

Nomizo un sakapā sarkano sīpolu.

Uzvāri pastas mērci. Iemaisi tako garšvielas, kukurūzu, sarkano sīpolu un malto gaļu. Visu uzkarsē.

Pīrāga mīklu izrullē apmēram 25 cm diametra pīrāga formā (4 porcijām).
Apcep pīrāga mīklu cepeškrāsns vidū 10 minūtes.

Pīrāgu piepildi ar malto gaļu un apkaisi ar sieru. Cep cepeškrāsns vidū aptuveni 10 minūtes.

Tomātus sagriez uz pusēm. Salātus sagriez gabaliņos un gurķi – kubiņos.

Tako pīrāgu pasniedz ar tomātiem, gurķiem un salātiem.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sīpolu tarte

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes