Tapas. Ar čorizo desu pildītas un bekonā ietītas dateles

  • Gatavošana 2h
  • Viegli
Tapas. Ar čorizo desu pildītas un bekonā ietītas dateles
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Sastāvdaļas

  • Dateles bez kauliņiem
     200 g
  • Čorizo desas šķēlītes
     30 gab.
  • Bekons šķēlēs
     150 g
  • Bambusa iesmi
     

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Gardas spāņu uzkodas.

Uzkarsē krāsni grila režīmā.

Ņem dateli (ja dateles ir ar kauliņiem, tie jāizņem), pildi ar sagrieztiem čorizo desas gabaliņiem vai, ja desa ir šķēlēs, pārloki šķēli divreiz un ieliec datelē.

Ietin dateli 10 cm garā bekona strēmelē un nostiprini ar irbulīti.

Tāpat pagatavo pārējās dateles un izkārto cepamajā pannā.

Liec dateles krāsnī tuvāk krāsns augšdaļai un cep, līdz bekons kļūst kraukšķīgs.

Pasniedz siltas.

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).