Tapas. Ar čorizo desu pildītas un bekonā ietītas dateles

  • Gatavošana 2h
  • Viegli
Tapas. Ar čorizo desu pildītas un bekonā ietītas dateles
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes

Sastāvdaļas

  • Dateles bez kauliņiem
     200 g
  • Čorizo desas šķēlītes
     30 gab.
  • Bekons šķēlēs
     150 g
  • Bambusa iesmi
     

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gardas spāņu uzkodas.

Uzkarsē krāsni grila režīmā.

Ņem dateli (ja dateles ir ar kauliņiem, tie jāizņem), pildi ar sagrieztiem čorizo desas gabaliņiem vai, ja desa ir šķēlēs, pārloki šķēli divreiz un ieliec datelē.

Ietin dateli 10 cm garā bekona strēmelē un nostiprini ar irbulīti.

Tāpat pagatavo pārējās dateles un izkārto cepamajā pannā.

Liec dateles krāsnī tuvāk krāsns augšdaļai un cep, līdz bekons kļūst kraukšķīgs.

Pasniedz siltas.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti