Teļa gaļas harčo

  • Gatavošana 1h 10min
  • Viegli
Teļa gaļas harčo
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Teļa šķiņķis ar kaulu
     700 g
  • Sīpols
     1 gab.
  • Liellopa, jēra vai teļa gaļas buljons
     1.5 L
  • Olīveļļa
      cepšanai
  • Sarkanā paprika
     2 gab.
  • Ķiploki
     4 daiva (-s)
  • Rīsi
     80 g
  • Tomātu pasta
     2 ēdamk.
  • Tomāti vai konservēti tomāti savā sulā
     400 g
  • Garšviela Hmeli-Suneli
     1.5 tējk.
  • Kinza, pētersīļi, selerijas zaļumi
     1 bunte (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Šķiņķi ar kaulu un veselu nomizotu sīpolu vāri buljonā, līdz gaļa atdalās no kaula. Nosmel putas.

Izņem gaļu no buljona un sagriez mazākos gabalos.

Pannā sakarsētā eļļā apcep sagrieztās paprikas gabaliņus, ķiplokus (nomizotus) un rīsus. Pievieno tomātu pastu, tomātus un garšvielas.

Pannas saturu pievieno buljonam, pievieno arī gaļu un turpini vārīt vēl vismaz 20 minūtes.

Zupu noņem no uguns un ļauj tai savilkties. Pasniedz ar sakapātiem zaļumiem.

Saistītās receptes

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti

Baklažānu un tomātu sacepums

55min • Vidēji grūti

Pica Capriciosa

15min • Viegli

Risoto ar dārzeņiem

35min • Vidēji grūti

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti