Tofu skrambls

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Tofu skrambls

Sastāvdaļas

Ķiploku majonēze

  • Sojas piens
     100 g
  • Rīsu etiķis
     10 g
  • Angļu graudu sinepes
     10 g
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Olīveļļa
     200 g

Skrambls

  • Načo čipsi
     100 g
  • Ķiploku majonēze
      pēc garšas
  • Marinēts halapenjo pipars
      1 gab.
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Sarkanais sīpols
     1 gabali
  • Sarkanā paprika
     1 gabali
  • Cietais tofu
     300 g
  • Sojas mērce
     5 Ēdamkarote
  • Rauga pārslas
     5 Ēdamkarote
  • Laima sula
     0.5 gabali
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vispirms pagatavo ķiploku majonēzi: liec blenderī visas sastāvdaļas, izņemot olīveļļu, ko lēnām pievieno blendējot, līdz masa sabiezē un izveidojas majonēzes konsistence.

Pannā uzkarsē nedaudz eļļas un liec cepties tofu (sadrupinātu mazos, nevienmērīgos gabalos), ik pa laikam apmaisot, līdz tas vietām kļūst zeltaini brūns.

Pievieno sojas mērci, rauga pārslas, sīpolus (sagrieztus smalkos kubiņos) un papriku (sagrieztu smalkos kubiņos).

Visu kārtīgi samaisi un cep 3–5 minūtes.

Pievieno laima sulu, sāli un melnos piparus.

Liec skramblu šķīvjos, saspraud tajā načo čipsus, pievieno halapenjo, kinzu un pārlej ar ķiploku majonēzi

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēta siera maize

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Antipasti

5min • Viegli
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Sparģeļu tartars

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sālīta makrele

24h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes