Tofu skrambls

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Tofu skrambls

Sastāvdaļas

Ķiploku majonēze

  • Sojas piens
     100 g
  • Rīsu etiķis
     10 g
  • Angļu graudu sinepes
     10 g
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Olīveļļa
     200 g

Skrambls

  • Načo čipsi
     100 g
  • Ķiploku majonēze
      pēc garšas
  • Marinēts halapenjo pipars
      1 gab.
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.
  • Sarkanā paprika
     1 gab.
  • Cietais tofu
     300 g
  • Sojas mērce
     5 ēdamk.
  • Rauga pārslas
     5 ēdamk.
  • Laima sula
     0.5 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Vispirms pagatavo ķiploku majonēzi: liec blenderī visas sastāvdaļas, izņemot olīveļļu, ko lēnām pievieno blendējot, līdz masa sabiezē un izveidojas majonēzes konsistence.

Pannā uzkarsē nedaudz eļļas un liec cepties tofu (sadrupinātu mazos, nevienmērīgos gabalos), ik pa laikam apmaisot, līdz tas vietām kļūst zeltaini brūns.

Pievieno sojas mērci, rauga pārslas, sīpolus (sagrieztus smalkos kubiņos) un papriku (sagrieztu smalkos kubiņos).

Visu kārtīgi samaisi un cep 3–5 minūtes.

Pievieno laima sulu, sāli un melnos piparus.

Liec skramblu šķīvjos, saspraud tajā načo čipsus, pievieno halapenjo, kinzu un pārlej ar ķiploku majonēzi

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Brusketas

15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tītara šniceles tako

15min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Chili con carne

20min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).