Tomātu biezeņzupa

  • Gatavošana 1h 25min
  • Viegli
Tomātu biezeņzupa
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Vīnogu kauliņu eļļa
     40 ml
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Tomātu pasta
     1 ēdamk.
  • Tomāti
     1 kg
  • Kaltēti tomāti
     6 gabali
  • Cukurs
     1.5 ēdamk.
  • Sāls
     1 tējk.
  • Itāļu garšvielas Selection by Rimi
     1 ēdamk.
  • Baziliks
     1 sauja (-s)

Dekors

  • Svaigs baziliks
      pēc izvēles
  • Siers Ricotta
      pēc izvēles
  • Indijas rieksti
      pēc izvēles

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Eļļā sautē sagrieztus sīpolus un ķiploku.

Pievieno cukuru, garšvielas un sāli.

Pievieno tomātu pastu.

Apcep un pielej sablendētos tomātus.

Liec katlam vāku un vāri vismaz 1 stundu, samazinot temperatūru uz pusi.

 

Sablendē zupu, pievienojot svaigo baziliku un izspied caur smalku sietu. 

Pasniedz siltu ar Rikotas sieru, grauzdētiem Indijas riekstiem un bazilika lapiņām.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sēnes sviestā

20min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Kartupeļi itāļu stilā

1h 30min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Ātrā frikadeļu zupa

1h 30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes