Tomātu biezeņzupa

  • Gatavošana 1h 25min
  • Viegli
Tomātu biezeņzupa
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Vīnogu kauliņu eļļa
     40 ml
  • Sīpols
     1 gabali
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Tomātu pasta
     1 Ēdamkarote
  • Tomāti
     1 kg
  • Kaltēti tomāti
     6 gabali
  • Cukurs
     1.5 Ēdamkarote
  • Sāls
     1 Tējkarotes
  • Itāļu garšvielas Selection by Rimi
     1 Ēdamkarote
  • Baziliks
     1 sauja (-s)

Dekors

  • Svaigs baziliks
      pēc izvēles
  • Siers Ricotta
      pēc izvēles
  • Indijas rieksti
      pēc izvēles

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Eļļā sautē sagrieztus sīpolus un ķiploku.

Pievieno cukuru, garšvielas un sāli.

Pievieno tomātu pastu.

Apcep un pielej sablendētos tomātus.

Liec katlam vāku un vāri vismaz 1 stundu, samazinot temperatūru uz pusi.

 

Sablendē zupu, pievienojot svaigo baziliku un izspied caur smalku sietu. 

Pasniedz siltu ar Rikotas sieru, grauzdētiem Indijas riekstiem un bazilika lapiņām.

Saistītās receptes

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Liellopa zupa ar sarkanvīnu

2h • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes