Tomātu biezeņzupa

  • Gatavošana 1h 25min
  • Viegli
Tomātu biezeņzupa
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Vīnogu kauliņu eļļa
     40 ml
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Tomātu pasta
     1 ēdamk.
  • Tomāti
     1 kg
  • Kaltēti tomāti
     6 gabali
  • Cukurs
     1.5 ēdamk.
  • Sāls
     1 tējk.
  • Itāļu garšvielas Selection by Rimi
     1 ēdamk.
  • Baziliks
     1 sauja (-s)

Dekors

  • Svaigs baziliks
      pēc izvēles
  • Siers Ricotta
      pēc izvēles
  • Indijas rieksti
      pēc izvēles

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Eļļā sautē sagrieztus sīpolus un ķiploku.

Pievieno cukuru, garšvielas un sāli.

Pievieno tomātu pastu.

Apcep un pielej sablendētos tomātus.

Liec katlam vāku un vāri vismaz 1 stundu, samazinot temperatūru uz pusi.

 

Sablendē zupu, pievienojot svaigo baziliku un izspied caur smalku sietu. 

Pasniedz siltu ar Rikotas sieru, grauzdētiem Indijas riekstiem un bazilika lapiņām.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Biešu pasta

10min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kartupeļu un siera sacepums

1h 30min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).