Truša gaļas salāti

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Truša gaļas salāti

Sastāvdaļas

  • Truša gaļa (filejas gabals)
     180 g
  • Sviests
     1.5 ēdamk.
  • Ābols
     1 gab.
  • Selerijas
      2 kāti
  • Pekanrieksti
     50 g
  • Jauktās salātlapas
     2 sauja (-s)
  • Majonēze
     2 ēdamk.
  • Dižonas sinepes
     0.5 tējk.
  • Citrona sula
     0.5 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Truša gaļu, seleriju un ābolu sagriez vienāda lieluma kubiņos.

Truša gaļu apcep uz pannas ar sviestu un sāli. Cep tikai dažas minūtes, lai gaļu nepārceptu, pēc tam atdzesē.

Atdzesētai truša gaļai pievieno seleriju, ābolu un pekanriekstus, visu sajauc ar majonēzi, sinepēm un citrona sulu. Pasniedzot iecilā salātu lapas.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes