Truša gaļas salāti

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Truša gaļas salāti

Sastāvdaļas

  • Truša gaļa (filejas gabals)
     180 g
  • Sviests
     1.5 Ēdamkarote
  • Ābols
     1 gabali
  • Selerijas
      2 kāti
  • Pekanrieksti
     50 g
  • Jauktās salātlapas
     2 sauja (-s)
  • Majonēze
     2 Ēdamkarote
  • Dižonas sinepes
     0.5 Tējkarotes
  • Citrona sula
     0.5 Tējkarotes
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Truša gaļu, seleriju un ābolu sagriez vienāda lieluma kubiņos.

Truša gaļu apcep uz pannas ar sviestu un sāli. Cep tikai dažas minūtes, lai gaļu nepārceptu, pēc tam atdzesē.

Atdzesētai truša gaļai pievieno seleriju, ābolu un pekanriekstus, visu sajauc ar majonēzi, sinepēm un citrona sulu. Pasniedzot iecilā salātu lapas.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēts siers uz jogurta

30min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēts siers ar salātiem

20min • Vidēji grūti