Truša gaļas sautējums

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Truša gaļas sautējums
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Truša gaļa
     500 g
  • Burkāni
     2 gab.
  • Kartupeļi
     5 gab.
  • Zaļie zirnīši
     100 g
  • Brūnie šampinjoni
     150 g
  • Sviests
     50 g
  • Rapšu eļļa
     40 ml
  • Buljons (truša, vistas vai liellopa)
     1 L
  • Pētersīļi
     1 bunte (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Nomizo dārzeņus un sagriez vienāda lieluma gabalos. 

Katlā karsē eļļu ar sviestu, pievieno burkānus un truša gaļu un sautē, līdz tie ir karamelizējušies, pievieno 1 sagrieztu kartupeli, tas pārvāroties iebiezinās sautējumu. 

Tad pielej buljonu un vāri vēl 20 minūtes. 

Pievieno pārējos kartupeļus, zirnīšus un šampinjonus. 

Turpini sautēt vēl 15 minūtes. 

Pieber smalki sakapātus pētersīļus un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kartupeļu un siera sacepums

1h 30min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).