Truša gaļas sautējums

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Truša gaļas sautējums
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Truša gaļa
     500 g
  • Burkāni
     2 gab.
  • Kartupeļi
     5 gab.
  • Zaļie zirnīši
     100 g
  • Brūnie šampinjoni
     150 g
  • Sviests
     50 g
  • Rapšu eļļa
     40 ml
  • Buljons (truša, vistas vai liellopa)
     1 L
  • Pētersīļi
     1 bunte (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nomizo dārzeņus un sagriez vienāda lieluma gabalos. 

Katlā karsē eļļu ar sviestu, pievieno burkānus un truša gaļu un sautē, līdz tie ir karamelizējušies, pievieno 1 sagrieztu kartupeli, tas pārvāroties iebiezinās sautējumu. 

Tad pielej buljonu un vāri vēl 20 minūtes. 

Pievieno pārējos kartupeļus, zirnīšus un šampinjonus. 

Turpini sautēt vēl 15 minūtes. 

Pieber smalki sakapātus pētersīļus un pasniedz.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Wok ar dārzeņiem un vistu

30min • Vidēji grūti