Truša salāti

  • Gatavošana 12min
  • Viegli
Truša salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Truša gaļa bez kaula
     250 g
  • Gaišā sojas mērce
     20 ml
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     10 ml
  • Svaigi malti četru veidu pipari
     4 g
  • Jaukto lapu salāti
     60 g
  • Nogatavināts avokado
     1 gabali
  • Tomāti
     3 gab.

Mērce

  • Majonēze
     100 g
  • Sīpolloki (sagriezti)
     30 g
  • Mārrutki
     5 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsētā pannā lej eļļu un liec cepties truša gaļas gabaliņus.
Maisot cep 2–3 minūtes, tad pievieno sojas mērci un piparus, cep vēl 1 minūti un ļauj atdzist.
Salātu lapas kārto traukos, pievieno avokado, tomātus un atdzisušus truša gaļas gabaliņus.
Sajauc mērci un iecilā salātos.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Gruboto ar jūras veltēm

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Plakanmaize ar cāļa medaljoniem

25min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes