Tuncis ar citrusaugļu salātiem

  • Gatavošana 12min
  • Vidēji grūti
Tuncis ar citrusaugļu salātiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Dzeltenspuru tunzivs fileja
     240 g
  • Sālītas pistācijas (izlobītas)
     30 g
  • Mandeles
     30 g
  • Ķiploku granulas
     0.5 tējk.
  • Eļļa (apcepšanai)
     40 ml
  • Citrons
     1 gab.
  • Apelsīns
     1 gab.
  • Greipfrūts
     1 gabali
  • Bistro salātu maisījums Rimi
     60 g
  • Pirmā spieduma olīveļļa
     20 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sadrupini pistācijas un madeles, pievieno ķiploku granulas.
Apviļā tajās tunča fileju.
Iesaku to ietīt pārtikas plēvē un nedaudz piepresēt.
Pagatavo salātus: izfilē cirtusaugļus un sajauc ar bistro salātu maisījumu.
Atlikušajai citrusaugļu sulai pievieno eļļu, sāli, piparus un samaisi mērci.
Iztin tunzivi no plēves un apcep eļļā uz pannas 1 minūti no katras puses.
Sagriez zivi strēmelēs un pasniedz, pārlejot ar mērci.

Saistītās receptes

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti

Baklažānu un tomātu sacepums

55min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.