Tuncis ar citrusaugļu salātiem

  • Gatavošana 12min
  • Vidēji grūti
Tuncis ar citrusaugļu salātiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Dzeltenspuru tunzivs fileja
     240 g
  • Sālītas pistācijas (izlobītas)
     30 g
  • Mandeles
     30 g
  • Ķiploku granulas
     0.5 tējk.
  • Eļļa (apcepšanai)
     40 ml
  • Citrons
     1 gab.
  • Apelsīns
     1 gab.
  • Greipfrūts
     1 gabali
  • Bistro salātu maisījums Rimi
     60 g
  • Pirmā spieduma olīveļļa
     20 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Tuncis ar citrusaugļu salātiem

Sadrupini pistācijas un madeles, pievieno ķiploku granulas.
Apviļā tajās tunča fileju.
Iesaku to ietīt pārtikas plēvē un nedaudz piepresēt.
Pagatavo salātus: izfilē cirtusaugļus un sajauc ar bistro salātu maisījumu.
Atlikušajai citrusaugļu sulai pievieno eļļu, sāli, piparus un samaisi mērci.
Iztin tunzivi no plēves un apcep eļļā uz pannas 1 minūti no katras puses.
Sagriez zivi strēmelēs un pasniedz, pārlejot ar mērci.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli

3 veidu pelmeņi

15min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).