Veģetārā spinātu zupa

  • Gatavošana 1h
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Vīnogu kauliņu eļļa
     3 tējk.
  • Puravi
     1 sauja (-s)
  • Ķiploki
     1 ēdamk.
  • Burkāni
     2 gab.
  • Kartupeļi
     2 gab.
  • Pērļu grūbas
     50 g
  • Buljons
     1.5 L
  • Baltās pupiņas
     230 g
  • Turku zirņi
     240 g
  • Spināti
      pēc garšas
  • Beztauku jogurts
     1 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Uzsildi pannā vīnogu kauliņu eļļu, pievieno puravus un ķiplokus, un apcep.

Pievieno arī burkānus, ļauj apcepties arī tiem.

Pievieno sagrieztus kartupeļus un pērļu grūbas. Uzlej buljonu. Vāri 10 minūtes. 

Šķidrumam pievieno baltās pupiņas, turku zirņus, kā arī spinātus. 

Apmaisot, ļauj zupai brīdi pavārīties. 

Servē bļodiņās un pievieno beztauku jogurtu. 

Labu apetīti!

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

3 veidu pelmeņi

15min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kraukšķīgās olas

45min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).