Veģetārais burgers

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Veģetārais burgers
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Maizīte Maiziņš
     2 gabali
  • Baltās pupiņas I Love Eco
     200 g
  • Melnā kvinoja, novārīta
     50 g
  • Sāls
     0.5 Tējkarotes
  • Mandeļu milti
     30 g
  • Kukurūzas ciete
     10 g
  • Humuss
     2 Ēdamkarote
  • Cukīni
     4 šķēlīte (-s)
  • Bietes vārītas
     4 šķēlīte (-s)
  • Deli vegānu siers
     2 šķēlīte (-s)
  • Salātu maisījums
     2 Šķipsniņa
  • Olīveļļa
     30 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pupiņas samīca vai sablendē viendabīgā masā, pievieno kvinoju, sāli, mandeļu miltus un kukurūzas cieti.

Izveido 2 kotletes un atdzesē ledusskapī 20 min.

Uzsilda maizi un iesmērē ar humusu no iekšpuses.

Olīveļļā apcep kotletes un cukīni šķēles. 

Kārto burgerus, liekot visas sastāvdaļas kārtās.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti