Vēršacs

  • Sagataves 1min ,  Gatavošana 5min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Vēršacij

  • Olas
     2 gab.
  • Sviests
     
  • Eļļa
     
  • Sāls
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uz pannas liec nedaudz eļļas un gabaliņu sviesta un sildi uz vidēja lieluma uguns.

Kad sviests sāk putot, liec olas cepties tā, lai nesaplīstu olu dzeltenumi.

Olas cep, līdz olu baltumi vairs nav šķidri.

Tad nogriez mazāku uguni un pannai uzliec vāku, lai pannā veidotos tvaiks. Cep, līdz baltums vairs nav jēls.

Pasniedz uzreiz, uzkaisot sāli.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!