Sastāvdaļas
Nagetiem
-
Sviests75 g
-
Milti75 g
-
Piens600 ml
-
Olas3 gabali
-
Siers Emental250 g
-
Olas3 gabali
-
Milti140 g
-
Rīvmaize140 g
-
EļļaFritēšanai
-
Sāls- un pipariPēc garšas
-
Muskatrieksts1 šķipsniņa (-s)
Mērcei
-
Olīveļļa1 ēdamk.
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Sarkanā paprika1 gabali
-
Čili pipars0.5 gabali
-
Sarkanie tomāti400 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Mērcei
Blanšē tomātus, iegriežot pamatnē krustiņus, aplejot ar verdošu ūdeni un pēc 5 minūtēm novelkot ādu,
Sasmalcini papriku, čilli un ķiploku un apcep olīveļļā.
Pievieno sasmalcinātus blanšētos tomātus un garšvielas, vāri aptuveni 30 minūtes un sablendē. Kad masa atdzisusi, iekul jogurtu.
Nageti
Izkausē pannā sviestu, pievieno miltus un apcep 1 minūti.