Vēršacs

  • Gatavošana 6min
  • Viegli
Vēršacs
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Olas
     2 gab.
  • Sviests
      nedaudz
  • Eļļa
      nedaudz
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Uz pannas liec nedaudz eļļas un gabaliņu sviesta un sildi uz vidēja lieluma uguns.

Kad sviests sāk putot, liec olas cepties tā, lai nesaplīstu olu dzeltenumi.

Olas cep, līdz olu baltumi vairs nav šķidri.

Tad nogriez mazāku uguni un pannai uzliec vāku, lai pannā veidotos tvaiks. Cep, līdz baltums vairs nav jēls.

Pasniedz uzreiz, uzkaisot sāli.

Līdzīgas receptes

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Brusketas

15min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).