Vīnogu un seleriju salāti

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Vīnogu un seleriju salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Dažādu veidu vīnogas
     200 g
  • Neliels bumbieris
     1 gab.
  • Neliels ābols
     1 gab.
  • Seleriju kāti
     2 gabali
  • Valrieksti
     1 sauja (-s)
  • Malts kanēlis
     0.3 tējk.
  • Apelsīna sula un miza (pēc garšas)
     1 gabali
  • Cukurs
     0.5 tējk.
  • Pirmā spieduma olīveļļa
     20 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Kraukšķīga maize (čabata vai bagete)
     4 šķēlīte (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vīnogu un seleriju salāti

Attīri ābolus un bumbierus no sēklām, ja vēlies, nomizo un sagriez nelielos kubiņos.
Pārgriez uz pusēm vīnogas, selerijas kātu sagriez vienāda lieluma kubiņos.
Pievieno valriekstus.
Pierīvē apelsīna mizu, pieber kanēli, cukuru un sāli.
Pielej apelsīna sulu un olīveļļu.
Visu viegli iecilā un pasniedz ar kraukšķīgu maizi.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Pasta primavera

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes