Vista ar pērļu kuskusu un apelsīniem

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Vista ar pērļu kuskusu un apelsīniem

Sastāvdaļas

  • Indijas rieksti
     50 g
  • Rīvmaize
     50 g
  • Olas
     2 gab.
  • Vistas fileja
     250 g
  • Piparmētru lapiņas
     1 sauja (-s)
  • Pērļu kuskuss
     100 g
  • Apelsīni
     3 gab.
  • Rukola
     20 g
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Mazie spināti
     20 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Riekstus sīki sasmalciniet un sajauciet ar panko rīvmaizi.

Citā bļodā sakuliet olas, pievienojiet sāli un piparus.

Iemērciet pa vienam putna gaļas gabaliņam sakultā olā, pēc tam apviļājiet Indijas riekstu un rīvmaizes maisījumā un lieciet cepešpannā.

To pašu atkārtojiet ar visiem gaļas gabaliņiem. Vistas gaļu cepiet līdz 180 °C uzkarsētajā cepeškrāsnī 15 minūtes.

Pērļu kuskusu izvāriet, kā norādīts uz iepakojuma. Iemaisiet sakapātas piparmētru lapiņas un nolieciet malā.

 Apelsīnus nomazgājiet un sagrieziet plānās ripiņās. Tās lielā bļodā samaisiet ar rukolu, kuskusu, spinātiem, eļļu, sāli un pipariem. Pa virsu izkārtojiet ceptu vistas gaļu.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Brusketas

15min • Viegli

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).