Vistas salāti ar vīnogām

  • Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Salāti

  • Vārīta vistas krūtiņa
     2 gabali
  • Selerija
     100 g
  • Sarkanās vīnogas bez sēklām
     150 g
  • Sīpolloki
     50 g

Mērce

  • Majonēze
     200 g
  • Skābais krējums
     120 g
  • Citronu sula
     1 ēdamk.
  • Sinepes
     1 tējk.
  • Svaigi pētersīļi
     2 ēdamk.
  • Žāvētas dilles
     0.5 tējk.
  • Ķiploku pulveris
     0.5 tējk.
  • Cukurs
     2 tējk.
  • Sāls
     1 tējk.
  • Pipari
     0.5 tējk.

Pasniegšanai

  • Maize (pēc izvēles)
      8 šķēles
  • Svaigas salātlapas
      8 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Lielā bļodā liec kubiņos sagrieztu vārītu vistu, seleriju, sīpollokus un uz pusēm pārgrieztas vīnogas. Visu samaisi.
Atsevišķā traukā pagatavo mērci, sajaucot visas sastāvdaļas.
Mērci pārlej pāri salātiem un kārtīgi samaisi.
Pasniedz uz sviestmaizēm vai kruasāniem ar svaigu salātlapu.

Saistītās receptes

Kraukšķīgā vista

30min • Vidēji grūti

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes