Vistas Satay zemesriekstu mērcē
-
Gatavošana 20min
-
Viegli

Sastāvdaļas
-
Laima sula
-
Medus1 tējk.
-
Sojas mērce2 ēdamk.
-
Karijs1 ēdamk.
-
Zemesriekstu sviests Rimi3 ēdamk.
-
Kokosriekstu piens300 ml
-
Vistas šķiņķīši400 g
-
Eļļa cepšanai
-
Sāls pēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Katliņā uzsilda kokosriekstu pienu.
Pārējās sastāvdaļas sajauc un liek uzsildītajā kokosriekstu pienā.
Kārtīgi maisa, līdz veidojas viendabīga mērces masa.
Uzkarsē pannu ar eļlu un apcep vistas šķiņķīšus.
Pielej 1 ēdamkaroti ar sojas mērci un pievieno uzvārīto zemesriekstu mērci.
Var pasniegt ar rīsiem un laimu.