Sastāvdaļas
-
Vistas filejas2 gabali
-
Ziedkāposti0.5 Gabali
-
Burkāni2 gabali
-
Kartupeļi4 gabali
-
Ķiploks3 daiva (-s)
-
Sāls1 Tējkarotes
-
Garšvielas itāļu Selection by Rimi1 Ēdamkarote
-
Lēcas50 g
-
Saldais krējums200 g
-
Pētersīļi1 bunte (-s)
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Dārzeņus notīri un sagriez vienādos gabalos.
Sagriez vistas filejas tādos pašos gabalos.
Pievieno garšvielas, sāli, saldo krējumu un lēcas.
Liec visu traukā ar vāku vai ar foliju pārklātā cepeštraukā un liec cepeškrāsnī 180 grādos uz 40 minūtēm.
Pasniedz, pārkaisot ar zaļumiem.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize