Vistas un dārzeņu wok gī sviestā

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

Mērce

  • Ķiploks
     1 tējk.
  • Ingvers
     1 tējk.
  • Citronzāle
     1 ēdamk.
  • Brūnais cukurs
     1 ēdamk.
  • Citronu sula
     1 gab.
  • Sojas mērce
     1 ēdamk.
  • Čili mērce
     150 ml
  • Koriandrs
     1 sauja (-s)

Pamatēdiens

  • Gī sviests
     2 ēdamk.
  • Ola
     1 gab.
  • Vistas fileja
     250 g
  • Šampinjoni
     5 gabali
  • Paprika
     1 gab.
  • Cukurzirnīši
     50 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gatavo mērci. Trauciņā samaisa sagrieztus ķiplokus, ingveru, citronzāli, brūno cukuru, citronu sulu, sojas mērci, čili mērci, koriandru, samaisot to viendabīgā masā. 

Atliec to, mērce būs jāpievieno ēdienam tā pagatavošanas laikā. 

Gatavo pamatēdienu. Pannā izkausē gī sviestu un tajā apcep olu. 

 

Pievieno sagrieztu vistu. Vienmērīgi to maisot apcep. 

 

Pievieno klāt sagrieztus šampinjonus.

Turpina cept apmaisot, pievieno klāt arī papriku un rupji sagrieztus cukurzirnīšus. 

 

Pievieno no garšaugiem pagatavoto mērci un iemaisa to ēdienā. 

 

Pievieno jasmīna rīsus. 

 

Servējot maltīti, pievieno tai mazliet laima sulas. 

 

Labu apetīti!

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Plakanmaize ar cāļa medaljoniem

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cāļa cepetis ar burkāniem

1h 10min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Gruboto ar jūras veltēm

1h • Vidēji grūti