Vistas un dārzeņu wok gī sviestā
-
Gatavošana 20min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Mērce
-
Ķiploks1 Tējkarotes
-
Ingvers1 Tējkarotes
-
Citronzāle1 Ēdamkarote
-
Brūnais cukurs1 Ēdamkarote
-
Citronu sula1 gabali
-
Sojas mērce1 Ēdamkarote
-
Čili mērce150 ml
-
Koriandrs1 sauja (-s)
Pamatēdiens
-
Gī sviests2 Ēdamkarote
-
Ola1 gab.
-
Vistas fileja250 g
-
Šampinjoni5 gabali
-
Paprika1 gabali
-
Cukurzirnīši50 g
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Gatavo mērci. Trauciņā samaisa sagrieztus ķiplokus, ingveru, citronzāli, brūno cukuru, citronu sulu, sojas mērci, čili mērci, koriandru, samaisot to viendabīgā masā.
Atliec to, mērce būs jāpievieno ēdienam tā pagatavošanas laikā.
Gatavo pamatēdienu. Pannā izkausē gī sviestu un tajā apcep olu.
Pievieno sagrieztu vistu. Vienmērīgi to maisot apcep.
Pievieno klāt sagrieztus šampinjonus.
Turpina cept apmaisot, pievieno klāt arī papriku un rupji sagrieztus cukurzirnīšus.
Pievieno no garšaugiem pagatavoto mērci un iemaisa to ēdienā.
Pievieno jasmīna rīsus.
Servējot maltīti, pievieno tai mazliet laima sulas.
Labu apetīti!