Vistas un dārzeņu wok gī sviestā

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Mērce

  • Ķiploks
     1 Tējkarotes
  • Ingvers
     1 Tējkarotes
  • Citronzāle
     1 Ēdamkarote
  • Brūnais cukurs
     1 Ēdamkarote
  • Citronu sula
     1 gabali
  • Sojas mērce
     1 Ēdamkarote
  • Čili mērce
     150 ml
  • Koriandrs
     1 sauja (-s)

Pamatēdiens

  • Gī sviests
     2 Ēdamkarote
  • Ola
     1 gab.
  • Vistas fileja
     250 g
  • Šampinjoni
     5 gabali
  • Paprika
     1 gabali
  • Cukurzirnīši
     50 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gatavo mērci. Trauciņā samaisa sagrieztus ķiplokus, ingveru, citronzāli, brūno cukuru, citronu sulu, sojas mērci, čili mērci, koriandru, samaisot to viendabīgā masā. 

Atliec to, mērce būs jāpievieno ēdienam tā pagatavošanas laikā. 

Gatavo pamatēdienu. Pannā izkausē gī sviestu un tajā apcep olu. 

 

Pievieno sagrieztu vistu. Vienmērīgi to maisot apcep. 

 

Pievieno klāt sagrieztus šampinjonus.

Turpina cept apmaisot, pievieno klāt arī papriku un rupji sagrieztus cukurzirnīšus. 

 

Pievieno no garšaugiem pagatavoto mērci un iemaisa to ēdienā. 

 

Pievieno jasmīna rīsus. 

 

Servējot maltīti, pievieno tai mazliet laima sulas. 

 

Labu apetīti!

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Jērs rozmarīnā

3h 30min • Viegli