Vistas un dārzeņu wok gī sviestā

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Mērce

  • Ķiploks
     1 tējk.
  • Ingvers
     1 tējk.
  • Citronzāle
     1 ēdamk.
  • Brūnais cukurs
     1 ēdamk.
  • Citronu sula
     1 gab.
  • Sojas mērce
     1 ēdamk.
  • Čili mērce
     150 ml
  • Koriandrs
     1 sauja (-s)

Pamatēdiens

  • Gī sviests
     2 ēdamk.
  • Ola
     1 gab.
  • Vistas fileja
     250 g
  • Šampinjoni
     5 gabali
  • Paprika
     1 gab.
  • Cukurzirnīši
     50 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gatavo mērci. Trauciņā samaisa sagrieztus ķiplokus, ingveru, citronzāli, brūno cukuru, citronu sulu, sojas mērci, čili mērci, koriandru, samaisot to viendabīgā masā. 

Atliec to, mērce būs jāpievieno ēdienam tā pagatavošanas laikā. 

Gatavo pamatēdienu. Pannā izkausē gī sviestu un tajā apcep olu. 

 

Pievieno sagrieztu vistu. Vienmērīgi to maisot apcep. 

 

Pievieno klāt sagrieztus šampinjonus.

Turpina cept apmaisot, pievieno klāt arī papriku un rupji sagrieztus cukurzirnīšus. 

 

Pievieno no garšaugiem pagatavoto mērci un iemaisa to ēdienā. 

 

Pievieno jasmīna rīsus. 

 

Servējot maltīti, pievieno tai mazliet laima sulas. 

 

Labu apetīti!

Saistītās receptes

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli

3 marinādes gaļai

2h • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Baklažānu un tomātu sacepums

55min • Vidēji grūti