Wok ar dārzeņiem un vistu

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja (strēmelītēs)
     225 g
  • Kukurūzas ciete
     2 tējk.
  • Ūdens
     2 tējk.
  • Eļļa
     2 tējk.
  • Ķiploks (sasmalcināts)
     1 daiva (-s)
  • Kāposti (sasmalcināti)
     350 g
  • Burkāni (salmiņos)
     2 gab.
  • Olu nūdeles
     400 g
  • Sojas mērce
     1 ēdamk.
  • Tumšā sojas mērce
     4 ēdamk.
  • Sezama eļļa
     1 tējk.
  • Cukurs
     0.5 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Zaļās pupiņas (vārītas)
     100 g
  • Sīpolloki
     50 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nūdeles pagatavo atbilstoši ražotāja instrukcijai.
Traukā sajauc vistas strēmelītes ar kukurūzas cieti, ūdeni un eļļu.
Pannā lej eļļu un cep vistu kamēr gatava. Noliec malā.
Pannā lej eļļu, pievieno ķiplokus. Pēc tam pievieno kāpostus un burkānus. Visu apcep. Kad gatavs pievieno vistu un nūdeles. Visu kārtīgi sajauc.
Pievieno sojas mērci, tumšo sojas mērci, sezama eļļu, cukuru un sāli. Atkal kārtīgi sajauc.
Beigās pievieno pupiņas un lokus. Visu uzkarsē un pasniedz.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes