Wok ar dārzeņiem un vistu

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja (strēmelītēs)
     225 g
  • Kukurūzas ciete
     2 tējk.
  • Ūdens
     2 tējk.
  • Eļļa
     2 tējk.
  • Ķiploks (sasmalcināts)
     1 daiva (-s)
  • Kāposti (sasmalcināti)
     350 g
  • Burkāni (salmiņos)
     2 gab.
  • Olu nūdeles
     400 g
  • Sojas mērce
     1 ēdamk.
  • Tumšā sojas mērce
     4 ēdamk.
  • Sezama eļļa
     1 tējk.
  • Cukurs
     0.5 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Zaļās pupiņas (vārītas)
     100 g
  • Sīpolloki
     50 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Wok ar dārzeņiem un vistu

Nūdeles pagatavo atbilstoši ražotāja instrukcijai.
Traukā sajauc vistas strēmelītes ar kukurūzas cieti, ūdeni un eļļu.
Pannā lej eļļu un cep vistu kamēr gatava. Noliec malā.
Pannā lej eļļu, pievieno ķiplokus. Pēc tam pievieno kāpostus un burkānus. Visu apcep. Kad gatavs pievieno vistu un nūdeles. Visu kārtīgi sajauc.
Pievieno sojas mērci, tumšo sojas mērci, sezama eļļu, cukuru un sāli. Atkal kārtīgi sajauc.
Beigās pievieno pupiņas un lokus. Visu uzkarsē un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Plakanmaize ar cāļa medaljoniem

25min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Lieldienu cālis

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cāļa cepetis ar burkāniem

1h 10min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Baklažāni itāļu gaumē

1h • Vidēji grūti