Zandarta en papilote

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Zandarta en papilote
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Zandarta fileja
     500 g
  • Tomāti
     2 gab.
  • Puravs
     1 gab.
  • Bulgurs
     300 g
  • Sviests
     50 g
  • Baltvīns
     100 g
  • Burkāns
     1 gab.
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Olīveļļa pirmā spieduma
      nedaudz
  • Rozmarīns
      pēc garšas
  • Timiāns
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Bulguru uzbriedini siltā ūdenī (1:2) aptuveni 20 minūtes.

Zandartu sagriez 3 līdzīgās porcijās.

Sagatavo no cepampapīra 3 lielas kvadrāta sloksnes.

Katrā sloksnē pa vidu liec zivi, bulguru, uzgrieztus dārzeņus.

Tad vienmērīgi uzslaki baltvīnu un nedaudz olīveļļas un pa virsu uzliec pikucī sviesta. Pievieno sāli un piparus.

Cepampapīru rūpīgi sasien saišķī, vai aiztaisa ar koka iesmiņu/zobu bakstāmo. Liec krāsnī 180 grādos uz 15 minūtem.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Brusketas

15min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.