Zandarta en papilote

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Zandarta en papilote
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Zandarta fileja
     500 g
  • Tomāti
     2 gabali
  • Puravs
     1 Gabali
  • Bulgurs
     300 g
  • Sviests
     50 g
  • Baltvīns
     100 g
  • Burkāns
     1 gabali
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Olīveļļa pirmā spieduma
      nedaudz
  • Rozmarīns
      pēc garšas
  • Timiāns
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bulguru uzbriedini siltā ūdenī (1:2) aptuveni 20 minūtes.

Zandartu sagriez 3 līdzīgās porcijās.

Sagatavo no cepampapīra 3 lielas kvadrāta sloksnes.

Katrā sloksnē pa vidu liec zivi, bulguru, uzgrieztus dārzeņus.

Tad vienmērīgi uzslaki baltvīnu un nedaudz olīveļļas un pa virsu uzliec pikucī sviesta. Pievieno sāli un piparus.

Cepampapīru rūpīgi sasien saišķī, vai aiztaisa ar koka iesmiņu/zobu bakstāmo. Liec krāsnī 180 grādos uz 15 minūtem.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Nicas salāti ar apceptu tunzivi

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Antipasti

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sālīta makrele

24h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tagliatelle ar mīdijām

20min • Vidēji grūti