Sastāvdaļas
Deserts
-
Svaigas zemenes500 g
-
Vaniļas pūdercukurs I Love Eco1 tējk.
-
Cukurs3 ēdamk.
-
Citronskābe0.3 tējk.
-
Ūdens50 ml
-
Kokospiens Rimi Planet400 ml
-
Šķidrs medus1.5 ēdamk.
Dekors
-
Krāsainais cukurs (pēc ieskatiem)nedaudz
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Noskalo un nosusini zemenes, nogriez zaļās lapas.
Sagriez vēlamā lieluma gabaliņos.
Pannā vai katlā sakarsē cukuru, vaniļas pūdercukuru, citronskābi un ūdeni.
Kad sīrups sāk burbuļot lieliem karameles burbuļiem, pievieno zemenes.
Ļauj tām nedaudz apvārīties.
Atdzesē un liec trauciņos.
Uzputo kokospiena krēmu – tikai krēma cieto daļu (kokospienam iepriekš jābūt noturētam aukstumā vismaz 3 h),