Ziedkāposta cepetis

  • Gatavošana 1h 35min
  • Viegli
Ziedkāposta cepetis
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Ziedkāposts
     1 gab.
  • Olīveļļa
     60 ml
  • Spāņu garšvielas Selection by Rimi
     2 ēdamk.
  • Dārzeņu buljons
     200 ml
  • Ola
     1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 210 grādiem.
 

Sajauc garšvielas ar olīveļļu. 

Ierīvē ziedkāpostu un liec cepamkatlā ar vāku. 

Pielej buljonu. 

Cep 1 stundu. 

Noņem vāku un pārsmērē ziedkāpostu ar sakultu olu. 

Liec atpakaļ cepties vēl 20 minūtes, samazinot temperatūru līdz 180 grādiem.

Saistītās receptes

Šašlika pasta

25min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Jāņu mērces

5min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.