Ziedkāposta cepetis

  • Gatavošana 1h 35min
  • Viegli
Ziedkāposta cepetis
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Ziedkāposts
     1 gab.
  • Olīveļļa
     60 ml
  • Spāņu garšvielas Selection by Rimi
     2 ēdamk.
  • Dārzeņu buljons
     200 ml
  • Ola
     1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 210 grādiem.
 

Sajauc garšvielas ar olīveļļu. 

Ierīvē ziedkāpostu un liec cepamkatlā ar vāku. 

Pielej buljonu. 

Cep 1 stundu. 

Noņem vāku un pārsmērē ziedkāpostu ar sakultu olu. 

Liec atpakaļ cepties vēl 20 minūtes, samazinot temperatūru līdz 180 grādiem.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pildīts kāposts

2h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti