Ziemassvētku Negroni

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Ziemassvētku Negroni
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Sastāvdaļas

  • Kanēļa standziņas
     3 gab.
  • Anīsa zvaigznes
     4 gab.
  • Krustnagliņas
     10 gab.
  • Melno piparu graudi
     3 gab.
  • Džins
     200 ml
  • Sarkanais vermuts
     200 ml
  • Aperitīvs Campari
     200 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 7 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Neliels “twists” uz pavisam klasiko Negroni kokteili. Pievienojot džinam vairākas ziemīgas garšas, šis būs izcils variants lai atveldzētos un radītu nelielu ballītes noskaņu, attiecīgi svētku sezonai.

Garšvielas uz 24 stundām atstāj džinā, lai ievelkas.
Pēc tam jauc kokteili pēc šādas receptes: 30 ml džina, 30 ml sarkanā vermuta, 30 ml Campari.
Lej viskija glāzē uz ledus, dekorē ar apelsīna miziņu.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Saistītās receptes

Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Klasisks Eggnog

20min • Viegli

Piparkūku kārtainais deserts

40min • Vidēji grūti
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes

Virtuļu eglīte

30min • Vidēji grūti

Piparkūku trifeles

15min • Viegli