Ziemassvētku Negroni

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Ziemassvētku Negroni
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Sastāvdaļas

  • Kanēļa standziņas
     3 gab.
  • Anīsa zvaigznes
     4 gab.
  • Krustnagliņas
     10 gab.
  • Melno piparu graudi
     3 gab.
  • Džins
     200 ml
  • Sarkanais vermuts
     200 ml
  • Aperitīvs Campari
     200 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 7 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Neliels “twists” uz pavisam klasiko Negroni kokteili. Pievienojot džinam vairākas ziemīgas garšas, šis būs izcils variants lai atveldzētos un radītu nelielu ballītes noskaņu, attiecīgi svētku sezonai.

Garšvielas uz 24 stundām atstāj džinā, lai ievelkas.
Pēc tam jauc kokteili pēc šādas receptes: 30 ml džina, 30 ml sarkanā vermuta, 30 ml Campari.
Lej viskija glāzē uz ledus, dekorē ar apelsīna miziņu.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dedzinātā Basku siera kūka

1h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Laša vai foreles tartars

15min • Vidēji grūti