Zivju uzkoda

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Zivju uzkoda
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Foreles fileja
     120 g
  • Zandarta fileja
     120 g
  • Tunzivs fileja
     120 g
  • Nogatavināts avokado
      1 gab.
  • Citrons
     1 gab.
  • Laims
     1 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Malti baltie pipari
      pēc garšas
  • Maurloki
     1 ēdamk.
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Paipalu olas
     2 gab.
  • Ketlaša ikri
     2 ēdamk.
  • Dilles
      dekorēšanai
  • Maize plānās šķēlēs
     

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sagriez zivs filejas un liec atsevišķos traukos. 

Visam pievieno sāli un piparus pēc garšas. 

Pierīvē laima un citrona miziņu aptuveni 1/4 tējk. katram veidam.

Pievieno laima un citrona sulas pa 1/2 -1 tējk.

Tāpat pieliec sīpolus un maurlokus. Kārtīgi sajauc.

Sagriez avokado un apslaki ar laima vai citrona sulu.

Kārto uz šķīvjiem, liekot pa karotei no katra produkta vienu otram blakus.

Pa virsu liec paipalu olas (svaigas vai vārītas, pēc izvēles). 

Pievieno ikrus un dekorē ar dillēm.

Pasniedz kopā ar plānām, kraukšķīgi apgrauzdētām maizes šķēlītēm.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Brusketas

15min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sparģeļi un šprote

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).