5 pārslu putra ar ceptiem banāniem

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
5 pārslu putra ar ceptiem banāniem
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Piecu graudu pārslas Dobele
     80 g
  • Auzu, rīsu dzēriens vai vājpiens (0,5%)
     300 ml
  • Banāns
     1 gabali
  • Olīveļļa De Cecco Bio
     8 ml

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Veselīgam dienas iesākumam.

Ja izmantosi putrai auzu pienu, tā būs saldāka, jo auzas ir dabiski saldas.

Uz vidēja karstuma vāri putru liekot pārslas ar pienu, rīsu vai auzu dzērienu. 

Pārslas vāra vismaz 3 minūtes, tad ļauj nedaudz pastāvēt, lai tās uzņem mitrumu. 

Tad apmaisi un pasniedz traukos. 

Paralēli, sagriez banānu šķēlītēs un apcep uz pannas no katras puses un liec uz putras.

Saistītās receptes

Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaļais humuss

5min • Viegli
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Vegāniskais Creme brulee

20min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Kijevas kotlete

35min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes