5 pārslu putra ar ceptiem banāniem

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
5 pārslu putra ar ceptiem banāniem
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Piecu graudu pārslas Dobele
     80 g
  • Auzu, rīsu dzēriens vai vājpiens (0,5%)
     300 ml
  • Banāns
     1 gab.
  • Olīveļļa De Cecco Bio
     8 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Veselīgam dienas iesākumam.

Ja izmantosi putrai auzu pienu, tā būs saldāka, jo auzas ir dabiski saldas.

Uz vidēja karstuma vāri putru liekot pārslas ar pienu, rīsu vai auzu dzērienu. 

Pārslas vāra vismaz 3 minūtes, tad ļauj nedaudz pastāvēt, lai tās uzņem mitrumu. 

Tad apmaisi un pasniedz traukos. 

Paralēli, sagriez banānu šķēlītēs un apcep uz pannas no katras puses un liec uz putras.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Olas un siera kultenis

10min • Viegli
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Zaļo zirnīšu krēms

30min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.