5 pārslu putra ar ceptiem banāniem

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
5 pārslu putra ar ceptiem banāniem
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Piecu graudu pārslas Dobele
     80 g
  • Auzu, rīsu dzēriens vai vājpiens (0,5%)
     300 ml
  • Banāns
     1 gab.
  • Olīveļļa De Cecco Bio
     8 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Veselīgam dienas iesākumam.

Ja izmantosi putrai auzu pienu, tā būs saldāka, jo auzas ir dabiski saldas.

Uz vidēja karstuma vāri putru liekot pārslas ar pienu, rīsu vai auzu dzērienu. 

Pārslas vāra vismaz 3 minūtes, tad ļauj nedaudz pastāvēt, lai tās uzņem mitrumu. 

Tad apmaisi un pasniedz traukos. 

Paralēli, sagriez banānu šķēlītēs un apcep uz pannas no katras puses un liec uz putras.

Pēc izvēles putrai var pievienot biezpienu, riekstu sviestu vai siera šķēli.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaļās vafeles

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaķmaizītes

30min • Vidēji grūti