Aikāgaršo garšvielu maisījums

  • Gatavošana 5min
  • Viegli
Aikāgaršo garšvielu maisījums
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Saberzti kaltēti ķiploki
     2 tējk.
  • Kaltētas timiāna lapas
     1 tējk.
  • Kaltēts oregano/raudene
     1 tējk.
  • Saberzts kaltēts sīpols
     2 Tējkarotes
  • Saldās paprikas pulveris
     0.5 tējk.
  • Seleriju sēklas
     0.5 tējk.
  • Rupja maluma piparu maisījums
     0.5 tējk.
  • Sinepju sēklas
     1 Tējkarotes
  • Saberztas kaltētas citrona miziņas
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Šī ir fantastiska alternatīva sāls lietošanai, garšas buķete un smarža ir vārdiem neaprakstāma. Izmēģiniet sajaukt paši savu garšvielu kokteili ar sev iemīļotākiem garšaugiem.

Es pats gatavoju divu veidu šo garšvielu maisījumus, abus turu noslēgtā traukā, lai smaržu un garšu buķete nezaudē savu aromātu.

Pirmais ir vienkārši pagatavojams, jo tas vienkārši ir jāsajauc un jālieto. Šo es saukšu par rupjā maluma Aikāgaršo garšvielu maisījumu. To parasti lietoju sautējumos, zupās un marinādēs.

Otrs būs maltais Aikāgaršo garšvielu maisījums:

Visas sastāvdaļas ievieto blenderī un samaļ pulverī.

Liek traukā ar noslēgtu vāku.

Šis garšvielu maisījums fantastiski iederēsies mērču pagatavošanā. To var pievienot jūras veltēm, gaļai, dārzeņiem un svaigiem salātiem.
 

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Jāņu mērces

5min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).