Aikāgaršo garšvielu maisījums

  • Gatavošana 5min
  • Viegli
Aikāgaršo garšvielu maisījums
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Saberzti kaltēti ķiploki
     2 tējk.
  • Kaltētas timiāna lapas
     1 tējk.
  • Kaltēts oregano/raudene
     1 tējk.
  • Saberzts kaltēts sīpols
     2 Tējkarotes
  • Saldās paprikas pulveris
     0.5 tējk.
  • Seleriju sēklas
     0.5 tējk.
  • Rupja maluma piparu maisījums
     0.5 tējk.
  • Sinepju sēklas
     1 Tējkarotes
  • Saberztas kaltētas citrona miziņas
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Šī ir fantastiska alternatīva sāls lietošanai, garšas buķete un smarža ir vārdiem neaprakstāma. Izmēģiniet sajaukt paši savu garšvielu kokteili ar sev iemīļotākiem garšaugiem.

Es pats gatavoju divu veidu šo garšvielu maisījumus, abus turu noslēgtā traukā, lai smaržu un garšu buķete nezaudē savu aromātu.

Pirmais ir vienkārši pagatavojams, jo tas vienkārši ir jāsajauc un jālieto. Šo es saukšu par rupjā maluma Aikāgaršo garšvielu maisījumu. To parasti lietoju sautējumos, zupās un marinādēs.

Otrs būs maltais Aikāgaršo garšvielu maisījums:

Visas sastāvdaļas ievieto blenderī un samaļ pulverī.

Liek traukā ar noslēgtu vāku.

Šis garšvielu maisījums fantastiski iederēsies mērču pagatavošanā. To var pievienot jūras veltēm, gaļai, dārzeņiem un svaigiem salātiem.
 

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti