Ar sparģeļiem pildītas vistas filejas

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Ar sparģeļiem pildītas vistas filejas
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Nelielas vistas filejas
     4 gab.
  • Zaļie sparģeļi
      8 gab.
  • Siers Tallegio (8 šķēlēs)
     80 g
  • Ķiploki
     4 daiva (-s)
  • Kaperi
     2 ēdamk.
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     20 ml
  • Jūras sāls
      pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas
  • Timiāna kātiņi
      maza sauja

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
Katru fileju iegriez gareniski pa vidu, bet neaizgriežot līdz galam.

Katrā filejā liec 2 sparģeļus, 2 šķēles siera, kaperus un ķiploku (smalki sakapātu).

Liec pannā, uzlej eļļu, uzkaisi sāli, piparus un timiānu.
Cep 30 minūtes.
Pasniedz tāpat vai ar salātiem.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti

Wok ar dārzeņiem un vistu

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pildīts kāposts

2h • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti