Ar sparģeļiem pildītas vistas filejas

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Ar sparģeļiem pildītas vistas filejas
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Nelielas vistas filejas
     4 gab.
  • Zaļie sparģeļi
      8 gab.
  • Siers Tallegio (8 šķēlēs)
     80 g
  • Ķiploki
     4 daiva (-s)
  • Kaperi
     2 ēdamk.
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     20 ml
  • Jūras sāls
      pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas
  • Timiāna kātiņi
      maza sauja

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

Katru fileju iegriez gareniski pa vidu, bet neaizgriežot līdz galam.

Katrā filejā liec 2 sparģeļus, 2 šķēles siera, kaperus un ķiploku (smalki sakapātu).

Liec pannā, uzlej eļļu, uzkaisi sāli, piparus un timiānu.

Cep 30 minūtes.

Pasniedz tāpat vai ar salātiem.

Līdzīgas receptes

Gaļas bureks

1h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes