Ar sparģeļiem pildītas vistas filejas

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Ar sparģeļiem pildītas vistas filejas
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Nelielas vistas filejas
     4 gab.
  • Zaļie sparģeļi
      8 gab.
  • Siers Tallegio (8 šķēlēs)
     80 g
  • Ķiploki
     4 daiva (-s)
  • Kaperi
     2 ēdamk.
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     20 ml
  • Jūras sāls
      pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas
  • Timiāna kātiņi
      maza sauja

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
Katru fileju iegriez gareniski pa vidu, bet neaizgriežot līdz galam.

Katrā filejā liec 2 sparģeļus, 2 šķēles siera, kaperus un ķiploku (smalki sakapātu).

Liec pannā, uzlej eļļu, uzkaisi sāli, piparus un timiānu.
Cep 30 minūtes.
Pasniedz tāpat vai ar salātiem.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).