Arančīnī

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Arančīnī
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

Miltu mīkla

  • Kviešu milti
     120 g
  • Ūdens
     200 g
  • Cepamais pulveris
     1 tējk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Risotto bumbiņas

  • Iepriekš sagatavots Risotto
     400 g
  • Smalkā rīvmaize
     300 g
  • Rafinēta rapšu eļļa
     300 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Miltu mīkla: visas sastāvdaļas liec bļodā un kārtīgi samaisi ar putojamo slotiņu, līdz izveidojas pankūku masai līdzīga konsistence.
No auksta risoto veido nelielas bumbiņas.
Apmērcē tās miltu mīklā un apviļā rīvmaizē.
Uzkarsē katliņā 300 g rapšu eļļas līdz 190 grādiem.
Liec cepties bumbiņas pa vienai, līdz rīvmaize apkārt ir sacepusies brūna un kraukšķīga.
Nosusini virtuves dvielī.

Pirms pasniegšanas bumbiņas vari uzsildīt krāsnī 180 grādos 6–8 minūtes.

Pasniedz ar svaigiem salātiem pēc izvēles.

Saistītās receptes

Risoto ar dārzeņiem

35min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Paipalolas anšoviem

30min • Viegli
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.