Avokado un garneļu aukstā zupa

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Avokado un garneļu aukstā zupa

Sastāvdaļas

  • Kefīrs Rimi
     1 L
  • Avokado
     2 gab.
  • Garais gurķis
     1 gab.
  • Ķiršu tomāti
     10 gab.
  • Redīsi
     8 gab.
  • Olas Rimi, kūtī dētas
     4 gab.
  • Garneles ar čaulu Rimi
     300 g
  • Dilles
     1 bunte (-s)
  • Sinepes
     1 tējk.
  • Sāls, pipari
     
  • Laima sula
     1 tējk.
  • Siers mozzarella
     125 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Atsvaidzinoša un krēmīga avokado un garneļu aukstā zupa – ideāla vasaras maltīte!

Olas novāri cietas un nolobi. Garneles notīri. Gurķi nomizo un izņem sēklu daļu.

Gurķu mizu un sēklas liec blenderī, pievieno nomizotus avokado bez kauliņa, diļļu kātus, sāli, piparus, laima sulu, sinepes un nedaudz ūdens un sablendē.

Pievieno kefīru un sablendē vēlreiz, ielej lielā traukā.

Atlikušo gurķi un redīsus sagriez smalkos gabaliņos, tomātus pārgriez uz pusēm, dilles sakapā un pievieno zupai. Samaisi.

Olas sagriez vidēji lielos gabalos. Sieru saplucini. Zupu lej bļodās, pa virsu liec garneles, olas un sieru.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kabaču zupa

40min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Reņģu friti

50min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes