Avokado un tunča salāti

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Tuncis savā sulā
     185 g
  • Majonēze
     1 Ēdamkarote
  • Koriandrs (svaigs)
     2 Ēdamkarote
  • Laima sula
     5 Ēdamkarote
  • Avokado
     1 gabali
  • Tomāts (liels)
     1 gabali
  • Sīpols (baltais)
     0.5 gabali
  • Ķiploki
     2 daiva (-s)
  • Halapenjo pipars
      0.5 gab.
  • Sāls
     0.5 Tējkarotes

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gatavo tomātu salsu – bļodā liek sīki sagrieztu tomātu, sīpolu, ķiploku un halapenjo piparu. Pievieno 1 ēdamkaroti svaigu koriandru, 2 ēdamkarotes laima sulu un sāli. Visu samaisa.
Tuncim notecina sulu un liek bļodā. Saspaida ar dakšiņu. Pievieno majonēzi, 1 ēdamkaroti koriandra un 1 ēdamkaroti laima sulu.
Avokado nomizo un sagriež gabaliņos, apslaka ar 1 ēdamkaroti laima sulu. Pievieno sāli pēc garšas.
Uz šķīvja kārto pusi no avokado masas, pa virsu liek pusi no tunča masas. Virspusē kārto pusi no tomātu salsas.
To pašu atkārto ar otru porciju.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes