Baklažāni, ķirbis un kabacis ar Ajvar mērci

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Baklažāni, ķirbis un kabacis ar Ajvar mērci
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Baklažāns
     150 g
  • Pudeļķirbis
     150 g
  • Kabacis
     150 g
  • Ajvar mērce ICA ar grilētu papriku un baklažāniem
     350 g
  • Lazdu riekstu eļļa
     100 ml
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Baklažānu, pudeļķirbi un kabaci apsāli, ierīvē ar ķiploku un apslaki ar lazdu riekstu eļļu.
Liec krāsnī cepties 200 grādos uz 25 minūtēm.
Gatavo Ajvar mērci uzsildi mērču katlā.
Visu pasniedz kā piedevu pie cepeša vai kā pamatēdienu.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Gnocchi ar pesto

20min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes