Baklažāni, ķirbis un kabacis ar Ajvar mērci

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Baklažāni, ķirbis un kabacis ar Ajvar mērci
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Baklažāns
     150 g
  • Pudeļķirbis
     150 g
  • Kabacis
     150 g
  • Ajvar mērce ICA ar grilētu papriku un baklažāniem
     350 g
  • Lazdu riekstu eļļa
     100 ml
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Baklažāni, ķirbis un kabacis ar Ajvar mērci

Baklažānu, pudeļķirbi un kabaci apsāli, ierīvē ar ķiploku un apslaki ar lazdu riekstu eļļu.
Liec krāsnī cepties 200 grādos uz 25 minūtēm.
Gatavo Ajvar mērci uzsildi mērču katlā.
Visu pasniedz kā piedevu pie cepeša vai kā pamatēdienu.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kartupeļu un siera sacepums

1h 30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.