Beluga lēcu salāti ar mozzarella sieru

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Beluga lēcu salāti ar mozzarella sieru
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Ķiršu vai plūmju tomāti
     250 g
  • Olīveļļa
     1 ēdamk.
  • Balzamiko etiķis
     1.5 tējk.
  • Medus
      pēc garšas
  • Bazilika lapas
     1 sauja (-s)
  • Sīpols
     1 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Citronu sula
     0.5 gab.
  • Beluga lēcas Rimi Planet
     100 g
  • Siers Mozzarella
     125 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vāri beluga lēcas 25-30 minūtes.

Cepamtraukā liec tomātus, pievienojot olīveļļu, balzamiko etiķi, medu (pēc garšas) un bazilika lapas.

Cep tomātus krāsnī 10 minūtes 200°C.

Tikmēr sagrieztu sīpolu sajauc ar sāli, citrona sulu un mazliet (aptuveni ½ tējkarotes) medus.

Atdzesē tomātus.

Uz novārītajām lēcām kārto tomātus, sīpolus un mozzarella sieru un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Jāņu siera recepte

3h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes