Beluga lēcu salāti ar mozzarella sieru

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Beluga lēcu salāti ar mozzarella sieru
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Ķiršu vai plūmju tomāti
     250 g
  • Olīveļļa
     1 Ēdamkarote
  • Balzamiko etiķis
     1.5 Tējkarotes
  • Medus
      pēc garšas
  • Bazilika lapas
     1 sauja (-s)
  • Sīpols
     1 gabali
  • Sāls
      pēc garšas
  • Citronu sula
     0.5 gabali
  • Beluga lēcas Rimi Planet
     100 g
  • Siers Mozzarella
     125 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vāri beluga lēcas 25-30 minūtes.

Cepamtraukā liec tomātus, pievienojot olīveļļu, balzamiko etiķi, medu (pēc garšas) un bazilika lapas.

Cep tomātus krāsnī 10 minūtes 200°C.

Tikmēr sagrieztu sīpolu sajauc ar sāli, citrona sulu un mazliet (aptuveni ½ tējkarotes) medus.

Atdzesē tomātus.

Uz novārītajām lēcām kārto tomātus, sīpolus un mozzarella sieru un pasniedz.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Sparģeļu tartars

20min • Viegli
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Kartupeļu salāti

30min • Viegli
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes