Belugas lēcu tako ar kāpostu salātiem

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Belugas lēcu tako ar kāpostu salātiem
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Dažādas sēnes
     250 g
  • Belugas lēcas
     150 g
  • Sīpols
     0.5 gab.
  • Ķiploki
     2 daiva (-s)
  • Ābolu sula
     3 ēdamk.
  • Sojas mērce
     1 ēdamk.
  • Grauzdētu sezama sēklu eļļa
     1 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Kāpostu salāti Coleslaw
     800 g
  • Tako laiviņas
      12 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Belugas lēcas novāri, nokās un atdzesē zem auksta tekoša ūdens.
Sēnes un sīpolus sagriez mazos gabaliņos, ķiplokus sarīvē.
Pannā apcep sēnes, līdz tās brūnas, pievieno sīpolus, ķiplokus, ābolu sulu un sojas mērci.
Iemaisi lēcas un cep visu uz vidējas uguns, līdz šķidrums ir gandrīz iztvaikojis.
Pievieno nedaudz sezama sēklu eļļas un sāls pēc garšas.
Pasniedz tako laiviņās ar kāpostu salātiem.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Biešu pasta

10min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.