Biezpiena pončiki

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas:

  • Biezpiens
     350 g
  • Milti
     115 g
  • Olas
     2 gab.
  • Cukurs
     100 g
  • Soda vai cepamais pulveris
     1 TK
  • Rīvmaize panēšanai
     60 g
  • Skābais krējums
     180 g
  • Apelsīnu marmelāde
     150 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc visas sastāvdaļas, pamazām pievienojot miltus, lai to nav par daudz, – mīklai jāveidojas stingrai, lai viegli veidojas bumbiņas.

Pēc tam tās panē rīvmaizē.

Uzkarsē eļļu, liek iekšā biezpiena bumbiņas un vāra, līdz ir zeltaini brūnas.

Lieliski garšo gan siltas, gan atdzesētas. Pasniedz ar skābo krējumu vai apelsīnu džemu. 

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.