Biezpiena pončiki

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Biezpiena pončiki
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Biezpiens
     300 g
  • Milti
     100 kg
  • Cukurs
     100 g
  • Sāls
     0.5 Tējkarotes
  • Soda
     0.5 Tējkarotes
  • Olas
     2 gab.
  • Etiķis
      pēc garšas
  • Eļļa
      fritēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sodu un sāli aplej ar etiķi.

Biezpienu sakuļ ar olu, tad pieliek klāt miltus un cukuru.

Tad pievieno sodu un visu vienmērīgi sajauc.

Taisi vienādās bumbās, eļļu uzsilda līdz ļoti karstai ( vismaz 180 grādi) un liec fritēties līdz vienmērīgi zeltaini.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Sparģeļu tartars

20min • Viegli
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes