Biskvīta kūka ar ogām

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Biskvīta kūka ar ogām
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Cepumi dāmu pirkstiņi
     4
  • Kafija
     120 ml
  • Avenes
     60 g
  • Cukurs
     1 tējk.
  • Citrona miza
     0.5 gabali
  • Krēmsiers
     180 g
  • Saldais krējums
     120 ml
  • Iebiezināts piens Rimi ar cukuru
     50 ml
  • Citrons
     0.75 gabali
  • Avenes
     80 g
  • Piparmētra I love Eco
     2

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Saputo krējumu ar krēmsieru, pievieno citrona mizu, iecilā kondensēto pienu un pielej citrona sulu.
Saberž avenes ar cukuru.
Kārto kūku burciņā vairākās kārtās.
Pārlauž cepumus uz pusi un uz 3 sekundēm mērcē kafijā.
Otrajā kārtā liek mērci, tad krēmu.
Izveido divas kārtas un dekorē ar svaigām avenēm un piparmētru.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dedzinātā Basku siera kūka

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaķmaizītes

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kanēļburkāni

45min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti