Brusketas

  • Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Ciabatta
     1 gabali
  • Tomāti (plūmju)
      8 gab.
  • Olīveļļa
     3 ēdamk.
  • Svaigs baziliks
     1 sauja (-s)
  • Parmezāna siers
     30 g
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Sīpols sarkanais
     1 gab.
  • Balzamiko etiķis
     1 ēdamk.
  • Sāls
     0.25 tējk.
  • Melnie pipari
     0.25 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Brusketas

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C.
Maizi sagriez šķēlēs, iezied ar olīveļļu un kārto uz cepamās pannas.
Liec cepeškrāsnī un grauzdē apmēram 5-10 minūtes.
Tomātus sagriez mazos kubiņos un liec bļodā, pievieno sasmalcinātu baziliku, smalki sarīvētu parmezāna sieru un ķiplokus, kas izspiesti caur ķiplokspiedi.
Pievieno 2 ēdamkarotes olīveļļas, balzamiko etiķi, sāli un piparus.
Visu samaisi.
Kārto uz svaigi grauzdētām maizītēm un nekavējoties pasniedz.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Siera standziņas

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).