Burkānu un saldo kartupeļu biezenis

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Burkānu un saldo kartupeļu biezenis
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Burkāni
     2 gab.
  • Saldie kartupeļi
     4 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Ingvera sakne
      2 cm
  • Sviests
     2 ēdamk.
  • Kokosriekstu krēms
     150 ml
  • Ūdens
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rimi Gardēžu burkānu - saldā kartupeļa biezeņa recepte. Vēlies pagatavot neparastu biezeni? Seko līdzi Normunda Baranovska receptei un radi īstus brīnumus virtuvē.

Nomizo saknes un sagriez mazākos gabalos.

Liec katlā, pievieno rīvētu ingveru, sāli un ūdeni.

Novāri, lai saknes mīkstas, un nokās šķidrumu.

Ar blenderi samal un liec karsēt, pievieno kokosa krēmu un gī sviestu.

Maisi, līdz iegūsi krēmīgu biezeni.

Šīs biezenis būs ideāls ar zivi un jūras veltēm, kā arī ar putna gaļu.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risotto ar pikšu

1h • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Pasta primavera

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Lieldienu cālis

1h • Vidēji grūti