Burkānu un saldo kartupeļu biezenis

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Burkānu un saldo kartupeļu biezenis
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Burkāni
     2 gabali
  • Saldie kartupeļi
     4 Gabali
  • Sāls
      pēc garšas
  • Ingvera sakne
      2 cm
  • Sviests
     2 Ēdamkarote
  • Kokosriekstu krēms
     150 ml
  • Ūdens
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nomizo saknes un sagriez mazākos gabalos.

Liec katlā, pievieno rīvētu ingveru, sāli un ūdeni.

Novāri, lai saknes mīkstas, un nokās šķidrumu.

Ar blenderi samal un liec karsēt, pievieno kokosa krēmu un gī sviestu.

Maisi, līdz iegūsi krēmīgu biezeni.

Šīs biezenis būs ideāls ar zivi un jūras veltēm, kā arī ar putna gaļu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Grieķu jogurta mērce

2h 10min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes