Burkānu un saldo kartupeļu biezenis

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Burkānu un saldo kartupeļu biezenis
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Burkāni
     2 gab.
  • Saldie kartupeļi
     4 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Ingvera sakne
      2 cm
  • Sviests
     2 ēdamk.
  • Kokosriekstu krēms
     150 ml
  • Ūdens
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rimi Gardēžu burkānu - saldā kartupeļa biezeņa recepte. Vēlies pagatavot neparastu biezeni? Seko līdzi Normunda Baranovska receptei un radi īstus brīnumus virtuvē.

Nomizo saknes un sagriez mazākos gabalos.

Liec katlā, pievieno rīvētu ingveru, sāli un ūdeni.

Novāri, lai saknes mīkstas, un nokās šķidrumu.

Ar blenderi samal un liec karsēt, pievieno kokosa krēmu un gī sviestu.

Maisi, līdz iegūsi krēmīgu biezeni.

Šīs biezenis būs ideāls ar zivi un jūras veltēm, kā arī ar putna gaļu.

Saistītās receptes

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti

Baklažānu un tomātu sacepums

55min • Vidēji grūti

Pica Capriciosa

15min • Viegli

Risoto ar dārzeņiem

35min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gravadlax - lasis

24h • Vidēji grūti