Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Rievoti kartupeļi frī Rimi (saldēti)220 g
-
Vistas fileja300 g
-
Ola1 gab.
-
Kviešu milti1 Ēdamkarote
-
Kukurūzas milti150 g
-
Sāls0.5 Tējkarotes
-
Eļļafritēšanai
Mērce
-
Majonēze Hellmann's4 Ēdamkarote
-
Citrona sula0.5 gabali
-
Ķiploku pulveris0.5 Tējkarotes
-
Kajēnas pipari0.5 Tējkarotes
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Strēmelītēs sagriež vistas fileju un apviļā kviešu miltos.
Tad liek sakultā olā un panē kukurūzas miltos, kas sajaukti ar sāli.
Eļļā izvāra kartupeļus un nagetus atsevišķi, sākot ar nagetiem, jo tie ilgāk saglabā siltumu.
Kartupeļus pēc fritēšanas pārkaisa ar sāli.
Sajauc visas mērces sastāvdaļas un pasniedz.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize