Cāļa nageti ar fritētiem kartupeļiem un citronu mērci

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Cāļa nageti ar fritētiem kartupeļiem un citronu mērci
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Rievoti kartupeļi frī Rimi (saldēti)
     220 g
  • Vistas fileja
     300 g
  • Ola
     1 gab.
  • Kviešu milti
     1 Ēdamkarote
  • Kukurūzas milti
     150 g
  • Sāls
     0.5 Tējkarotes
  • Eļļa
      fritēšanai

Mērce

  • Majonēze Hellmann's
     4 Ēdamkarote
  • Citrona sula
     0.5 gabali
  • Ķiploku pulveris
     0.5 Tējkarotes
  • Kajēnas pipari
     0.5 Tējkarotes

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Strēmelītēs sagriež vistas fileju un apviļā kviešu miltos.

Tad liek sakultā olā un panē kukurūzas miltos, kas sajaukti ar sāli.

Eļļā izvāra kartupeļus un nagetus atsevišķi, sākot ar nagetiem, jo tie ilgāk saglabā siltumu.

Kartupeļus pēc fritēšanas pārkaisa ar sāli.

Sajauc visas mērces sastāvdaļas un pasniedz. 

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes