Cepti ziemas dārzeņi

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti
Cepti ziemas dārzeņi
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Pastinaki
     4 gab.
  • Burkāni
     4 gab.
  • Kāļi
     2 gabali
  • Timiāns
     1 bunte (-s)
  • Tom Kha pasta
     1 ēdamk.
  • Graudu sinepes
     1 ēdamk.
  • Agaves sīrups
     2 ēdamk.
  • Olīveļļa
     3 ēdamk.
  • Sāls
     1 Pēc garšas
  • Melnie pipari
     1 Pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Dārzeņus sagriez mazākos gabalos.
Burkānus apviļā Tom Kha pastā un nedaudz olīveļļā, pastinakus – sinepēs un agaves sīrupā, bet kāļus – eļļā un timiāna lapiņās.
Uzkaisi dārzeņiem sāli un piparus.
Cep krāsnī 180 grādos 20–30 minūtes, līdz dārzeņi mīksti.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risotto ar pikšu

1h • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Pasta primavera

45min • Viegli