Ceptu biešu «tabulē»

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Ceptu biešu «tabulē»
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Grūbas
     200 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     20 ml
  • Bietes
     500 g
  • Ķiploks
     1 gabali
  • Timiāna zariņi
     10 gab.
  • Rozmarīna zariņi
      4 gab.
  • Ķimenes
     1 Tējkarotes
  • Medus
     1 Tējkarotes
  • Konservētas baltas pupiņas
     240 g
  • Marinēti gurķi
     200 g
  • Gurķi
     200 g
  • Pētersīļi
     1 Ēdamkarote
  • Loki
     1 Ēdamkarote
  • Baziliks svaigs
     2 Ēdamkarote
  • Olīveļļa
     20 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. 

Pannā samaisi bietes (sagrieztas nelielos gabaliņos) ar eļļu, ķiploka galviņu (pārgrieztu uz pusēm), timiānu, rozmarīnu, ķimenēm, medu, sāli un pipariem. 

Liec cepties, kamēr gatavs (atkarīgs no gabaliņu lieluma). 

Paralēli vāri lielā ūdens daudzumā (ar sāli) grūbas. 

Kad gatavas, nokās. 

Visu, kas ir gatavs, atdzesē, un ķiploku masu izspied no izceptajām daiviņām un iemasējot iemaisi bietēs. 

Samaisi kopā grūbas ar visu, izņemot bietes. 

Tikai pašās beigās pievieno bietes un iemaisi. 

Pasniedz.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes